Usos

Les persianes i cortines tenen diversos usos, a part de ser la millor solució – pel que fa a qualitat preu – per a mantenir la higiene, una bona ventilació i deixar passar la llum sense insectes. A més, són fàcils de muntar i desmuntar, resistents a la pluja, a l’oxidació i a l’àcid oferint al mateix temps un disseny modern i decoratiu.

A casa: com substitució de portes, divisió d’espais, a la cuina per mantenir la higiene.

A la feina: com a portes d’entrada de qualsevol comerç per mantenir lliure l’entrada d’insectes i respectar les condicions d’higiene. També en els establiments on es manipulen aliments per tal d’evitar l’ús de productes químics per a l’eliminació d’insectes.

Càmping: per mantenir els insectes fora sense renunciar a l’aire fresc (caravana, auto caravana, bungalow …).

Eina de màrqueting: l’originalitat i innovació són molt importants en les estratègies de màrqueting; logotips per a empreses, la publicitat en llocs públics com centres comercials i exposicions.

Permeten disminuir l’ús de l’aire condicionat quan fa bon temps i respirar l’aire fresc de l’exterior. Cortines SUMACE us proporcionaran una bona ventilació creuada i crearan una brisa refrescant estalviant diners i energia. Permet entrar i sortir les mascotes sense cap preocupació!